23.02.2017

GALA Conference 2017 от 26 до 29 март в Амстердам, Холандия

GALA Conference 2017
Посетете EVS Translations на GALA Conference 2017, 26 – 29 март в Амстердам, Холандия, щанд 4 в Amstel Foyer. Нашият екип ще се радва да се запознае с Вас!

Тазгодишната конференция на Международния професионален съюз на езиковата индустрия се провежда изцяло под мотото „The Language of Business | The Business of Language“. Сред изложителите и спонсорите на събитието са водещи доставчици на езикови услуги от целия свят, в това число и EVS Translations. Събитието включва множество специализирани презентации на експерти в бранша. В неделя, преди официалния старт на събитието, посетителите ще имат възможност да се разходят из Амстердам и да се насладят на неговите знаменити канали. Ако идвате за първи път, може да направите нови запознанства на New Member & First-Timer Meet-and-Great и да бъдете спокойни на официалното откриване вечерта. Първият ден на конференцията включва теми като „Вътрешни срещу външни преводачи“, „Машинен превод“ и „Стратегии за продажба“, а през втория ден теми като „Облачно базирани системи“ и „Особености при малките и големите доставчици на езикови услуги“. Вечерта ще предложи много перспективи за нетуъркинг. Happy hour, например, е добра възможност за целта. На третия ден събитието ще приключи с приятна обща закуска и още презентации.

Посетете EVS Translations на щанд 4 в Amstel Foyer и разгледайте нашето портфолио, чийто акцент са специализираните преводи. Нашият екип ще се радва да се запознае с Вас! Можете предварително да си уговорите среща с представител на нашия екип на щанда и да се осведомите за възможностите, които EVS Translations Ви предоставя, за да подпомогне Вашия бизнес. Лице за контакт за GALA Conference 2017: д-р Флориан Швайгер – Ръководител отдел „Международни продажби“ в EVS Translations Group.

С уважение, екипът на EVS Translations

Кога?

Неделя, 26 март 2017 г. – от 10 ч. до 19:30 ч.

Понеделник, 27 март 2017 г. –

от 9 ч. до края на работното време

Вторник, 28 март 2017 г. – от 9 ч. до 23 ч.

Сряда, 29 март 2017 г. – от 8 ч. до 12:30 ч.

Къде?

Хотел Okura Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333

1072 LH Amsterdam

Холандия