30.03.2017

Ще се срещнем на Southern SME Forum – 3 април, Чатануга, Тенеси, САЩ

Southern SME Forum – 3 април, Чатануга, Тенеси, САЩ
Southern SME Forum – 3 април, Чатануга, Тенеси, САЩ

Южните щати са известни като благоприятни/подходящи за бизнес за близо 2000 немски компании.

За да ги подпомогне и насочи допълнително относно това как да засилят ролята на своите филиали в югоизточния регион, представителството на AmCham Германия в Южните щати (GACC South) организира годишния Southern SME Forum.

Тази година форумът ще се проведе на 3 април 2017 г. в Chattanoogan Hotel в Чатануга, Тенеси, САЩ.

Очаква се целодневната бизнес конференция да привлече стотици германски и американски представители на бизнеса, които ще обменят идеи и ще създадат нови контакти.

В първата половина на деня са предвидени информативни семинари на теми като кибер сигурност, защита на данни и дигитализация на процеси, последвани от открита дискусия върху Тенденциите и предизвикателствата пред работната сила на 21 век.

Като международна преводаческа компания с централен офис в Германия и представителство в Атланта, Джорджия, EVS Translations с нетърпение очаква възможността да научи повече за иновативните бизнес практики на американския пазар.

Ако планирате да присъствате на петия Southern SME Forum и бихте искали да насрочите среща с нашите представители там, за да ви дадат повече информация относно това как EVS Translations може да подкрепи Вашата компания в бъдеще, свържете се с:

Бьорн Прюфер – Управител – +1 4045235560, usa(at)evs-translations.com

Елизабет Бейли – Координатор бизнес развитие – +1  4045235560, usa(at)evs-translations.com