20.03.2018

EVS Translations е готова за Токио: Конференцията LocWorld36 за доставчици на езикови услуги

Конференцията LocWorld36 Токио - EVS Translations
Конференцията LocWorld36 Токио – EVS Translations

Добре разработеното потребителско преживяване вече е от първостепенно значение. Клиентите искат информация за услугите, която да е лесно разбираема и достъпна, независимо от езика или устройството.“ LocWorld36

Това е основната идея на конференцията LocWorld36 в Токио – едно от най-големите събития в календара за преводаческите фирми и фирмите за локализация в световен мащаб. С известни лектори от Netflix (Локализация на Netflix за японските деца: Неповторими предизвикателства и решения“), Google („Преводът и изкуственият интелект през погледа на Google“) и Ikea (Как IKEA поддържа силата на гласа си на повече от 50 езика“), представителите на различни доставчици на услуги и технологичните разработчици ще слушат внимателно. Събитието предоставя възможност за оценка на стратегиите и технологиите, необходими за предоставяне на високотехнологични услуги на световни гиганти като тези.

Луси Кикучи, маркетинговият мениджър на EVS Translations UK
Луси Кикучи, маркетинговият мениджър на EVS Translations UK

Луси Кикучи, маркетинговият мениджър на EVS Translations UK, ще присъства на събитието, за да посети различните семинари и да контактува с другите присъстващи. EVS Translations подкрепя водещи глобални брандове, за да предостави безупречно съдържание и информация на множество международни пазари и задачата изобщо не е лесна. Управлението на съдържание, технологиите и процесите за забързване на производството, осигурявайки по-добро време за достигане до пазара, както и стратегиите за локализиране, включващи оптимизация на съдържанието, са част от обширните експертни познания, които се търсят на пазара. А с новите развития в областта на изкуствения интелект, засиленото наблюдение на сигурността на данните, както и множеството платформи и медии, които са част от пътешествието на клиента, винаги има какво още да се научи.

Представете си всичко това на фона на Япония – държава, която е винаги е била на гребена на технологичната вълна, с култура, която постепенно навлиза в нашия живот чрез филмите, кухнята и дизайна – и възможността да посетите LocWorld36 става неустоима.

Кога?

4-5 април, 9:00 – 17:30 часа

Ако и вие ще присъствате, защо не се свържете с Луси през Linkedin?

Къде?

Tokyo Bay Hilton