24.10.2017

Начало на годишната конференция tekom 2017

Най-голямото събитие за технологии в комуникациите е тук – годишната конференция tekom 2017, посетете EVS Translations на щанд Е09 в зала С2
Най-голямото събитие за технологии в комуникациите е тук – годишната конференция tekom 2017, посетете EVS Translations на щанд Е09 в зала С2

Най-голямото събитие за технологии в комуникациите е тук – годишната конференция tekom 2017, която ще се проведе в Международния конгресен център в Щутгарт. Тридневното събитие, което ще продължи от 24 до 26 октомври, се провежда заедно с търговското изложение tekom и конференцията на английски език tcworld. Миналата година 4500 участници се запознаха с последните разработки по такива въпроси като стратегии за съдържание и технологии за локализация или възможности за обучения за технически редактори, графични дизайнери и преводачи. Събитието се организира от Gesellschaft für Technische Kommunikation e.V. (Асоциация за техническа комуникация) – германската асоциация за технологии в комуникацията и развитие на информацията.

Искате ли да бъдете част от екшъна?
Посетете нашия екип консултанти за специализирани преводи на щанд Е09 в зала С2. Научете повече за това, че не само извършваме вътрешен превод на вашите документи, но и ви предоставяме широк спектър от допълнителни услуги като форматиране, управление на терминологията, всеобхватни IT решения и решения за защита на данните до персонализирано управление на преводите.

Ако имате конкретни въпроси относно вашите индивидуални изисквания към вашия превод, можете да насрочите лична среща предварително на телефон +49 69/82 97 99-99 или на имейл anfrage@evs-translations.com. С нетърпение очакваме срещата с вас, за да научим повече за вашите проекти!

Искрено ваш,

Екипът на EVS Translations

П.П.: Щракнете тук, за да видите снимки от годишната конференция tekom 2016.